MF Shipping Group

MF Shipping Group in Farmsum is een wereldwijde scheepsmanager en beheert een vloot van 52 product- en chemicaliëntankers, multi-purpose schepen, self unloaders en cement carriers. Wij verzorgen het crew-management, technisch onderhoud, inkoop van goederen en levensmiddelen, ICT hardware en software aan boord, ICT data uitwisseling tussen schip en kantoor, financiëel beheer en kwaliteitsbewaking. Hierdoor worden de eigenaren grotendeels ontzorgd, en kunnen zij zich focussen op hun core bussiness: het vervoeren van vracht.


Lees meer…

Freeland Groep

Mevr. Pek van De Freeland Groep “Freeland voert voor zo’n 45 vennootschappen de administratie in Exact. Sinds enige tijd maken wij gebruik van geautomatiseerde factuurverwerking. Omdat facturen daarmee al nagenoeg zonder tussenkomst van de administrateur in het inkoopboek worden opgenomen is het van groot belang gebleken om de valutakoersen dagelijks


Lees meer…

Barenbrug

De Koninklijke Barenbrug Groep houdt zich wereldwijd bezig met het onderzoeken, ontwikkelen, produceren, vermarkten en verkopen van graszaden. De R&D-organisatie is gedecentraliseerd in 22 landen verdeeld over 5 continenten in de belangrijkste klimaatregio’s op aarde.

Lees meer …

Van Antwerpen Cartonnage

Marcel Stiphout van Van Antwerpen Cartonnage “Voordat wij deze dienst gebruikten, boekten wij vreemde valuta facturen in EUR in Exact Globe. Het is te omslachtig om elke dag handmatig vreemde valuta koersen in te voeren. Nu wij deze dienst geïmplementeerd hebben, kunnen wij ook eenvoudig facturen verwerken in andere valuta.


Lees meer…

JR Shipping

JR Shipping, klant van Exact Partner ERP4U, maakt gebruik van de Wisselkoersenimport voor Exact Globe.
“Deze oplossing biedt onze klant wat zij zoeken en met een prijsstelling waarvoor we het zelf niet kunnen (laten) ontwikkelen”.
Thom van der Meulen, ERP4U

Andere gebruikers